Chapter 32 Fluid and Electrolyte Balance

$2.50

Pay And Download the Complete Chapter Questions And Answers

Chapter 32  Fluid and Electrolyte Balance

 

 

Complete chapter Questions And Answers
 

Sample Questions

 

 

TRUE/F ALSE

1. Salt and glucose are examples of electrolytes found in the body.

ANS: F DIF: TOP: Interrelationship of

2. Electrolytes are substances

ANS: T DIF: TOP: Interrelationship of

3. In infants, total body water

ANS: F DIF: TOP: Total Body Water

4. Plasma, synovial fluid, and

Memorization
Fluid and Electrolyte Balance

that dissociate in solution.

Memorization
Fluid and Electrolyte Balance

REF: Page 1004

REF: Page 1004

ANS: T DIF:
TOP: Body Fluid Compartments

constitutes approximately 40% of body weight. Memorization REF: Page 1004

cerebrospinal fluid are all examples of extracellular fluid.

Memorization REF: Page 1005

5. The volume of interstitial fluid is greater than the volume of plasma.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 1005 TOP: Body Fluid Compartments

6. Intracellular fluids constitute about 50% of body weight.

ANS: F DIF: Memorization
REF: Page 1004 (Table 32-1) TOP: Body Fluid Compartments

7. In recent years, Ringer solution has frequently been used instead of normal saline.

ANS: T DIF: Memorization
REF: Page 1007 (Box 32-1) TOP: Fluid and Electrolyte Therapy

8. The tonicity of a solution is not important when it is administered subcutaneously.

ANS: F DIF: Memorization
REF: Page 1007 (Box 32-1) TOP: Fluid and Electrolyte Therapy

Mosby items and derived items © 2013, 2010, 2007, 2003 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Chapter 32 Fluid and Electrolyte Balance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: Tag:
Updating…
  • No products in the cart.