Refrigeration And Air Conditioning Technology 8th Edition Tomczyk – Test Bank

$20.00

Pay And Download
Complete Test Bank With Answers
 
 
Sample Questions Posted Below
1. Which of the following tools is different from the rest with respect to the shape of the nut or screw that it turns?

  a. Open end wrench. b. Combination wrench.
  c. Hex key. d. Adjustable wrench.

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/19/2015 11:46 AM

 

2. A socket set is an integral part of a technician’s tool box because ____.

  a. the extension allows easier access to nuts/bolts in tight locations
  b. the ratchet handle can loosen and tighten a nut or hex head bolt with minimal movement
  c. there are multiple sockets that can be interchanged easily to accommodate many different size nuts and bolts
  d. All of the above.

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Hand Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/19/2015 11:46 AM

 

3. A wiring and crimping tool is used to ____.

  a. crimp tubing b. cut and strip wire
  c. staple low voltage wire d. fasten insulation to duct

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Hand Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

4. Air conditioning and refrigeration reversible ratchet wrenches are used to ____.

  a. tighten hex head sheet metal screws
  b. tighten flare nuts
  c. open and close refrigerant service valves
  d. tighten nuts that cannot be reached with other wrenches

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Hand Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

5. Flare nut wrenches are used to ____.

  a. tighten or loosen nuts on copper tubing
  b. open or close refrigerant service valves
  c. tighten nuts that cannot be reached with other wrenches
  d. remove hex head screws from refrigerator cabinets

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Hand Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

6. Tube cutters are used to ____.

  a. cut insulation for tubing
  b. cut iron pipe used for natural gas or liquefied petroleum gas
  c. cut copper tubing
  d. cut sheet metal duct

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Tubing Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

7. A gauge manifold used in refrigeration work may include ____.

  a. compound gauge, high-pressure gauge, manifold, valves and hoses
  b. either two or four valves
  c. a four-way valve design using a shutoff valve for each hose
  d. All of the above.

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Service and Installation Equipment
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/19/2015 11:47 AM

 

8. A sling psychrometer ____.

  a. measures the dry-bulb and wet-bulb temperatures of air
  b. measures the air velocity through a duct
  c. uses a microprocessor to provide information for proper air balance
  d. measures the quantity of air, in cfm, flowing through a duct

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

9. The halide leak detector ____.

  a. detects nitrogen leaks in the refrigeration system
  b. is used to detect water leaks in a chilled water system
  c. detects refrigerant leaks in a refrigeration system
  d. detects air leaks in duct systems

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Refrigerant Leak Detectors
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

10. Variable speed reversible electric drills can be used to drill holes as well as tighten and loosen screws.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/12/2015 1:10 PM

 

11. The odd shape of the Torx type screw driver is the square shaft used to tighten or loosen set screws.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

12. A programmable charging scale measures the volume of refrigerant flow into a refrigeration system.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Service and Installation Equipment
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

13. An instrument called a clamp-on ammeter is so called because the tongs can be clamped around a single wire.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

14. A clamp-on ammeter is designed to measure only alternating current.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

15. When required to drill holes on a roof that has no power supply, the best drill for the job would be a(n) ____________________.

ANSWER:   battery operated cordless drill
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/21/2015 4:38 PM

 

16. The tool used to create pipe threads on the outside of a pipe is called a(n) ____________________.

ANSWER:   die
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

17. The tool used to create internal threads is called a(n) ____________________.

ANSWER:   tap
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

18. Mercury bulb-controlled thermostats require that they are installed perfectly horizontal. The tool used to accomplish this is called a(n) ____________________.

ANSWER:   level
POINTS:   1
REFERENCES:   General Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

19. After brazing a joint in a very tight location, the technician would use a(n) ____________________ to determine if the joint is properly brazed.

ANSWER:   inspection mirror
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Hand Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/21/2015 4:39 PM

 

20. Evacuating a system is accomplished with a(n) ____________________ and helps to remove air and non-condensable gases from a system.

ANSWER:   vacuum pump
POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Service and Installation Equipment
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/21/2015 4:39 PM

 

21. A vacuum pump removes ____________________ and air from a refrigeration system.

ANSWER:   non-condensables

non-condensable gases

POINTS:   1
REFERENCES:   Specialized Service and Installation Equipment
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/21/2015 4:40 PM

 

22. A(n) ____________________ is used to measure the percentage of CO in flue products.

ANSWER:   carbon monoxide indicator
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/21/2015 4:40 PM

 

23. A(n) ____________________ is used to measure the amount of CO2 in flue products.

ANSWER:   carbon dioxide indicator
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/21/2015 4:41 PM

 

24. A(n) ____________________ is used to measure the amount of O2 in flue products.

ANSWER:   oxygen indicator
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

25. The dial-type meter used to measure the pressure in a heating unit flue pipe is called a(n) ____________________.

ANSWER:   draft gauge
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

26. An instrument that can be used to determine the relative humidity of air is the ____________________.

ANSWER:   psychrometer
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

27. For what is a soldering gun usually used?

ANSWER:   For soldering electrical connections.
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/12/2015 1:15 PM

 

28. What is the major advantage of a clamp-on ammeter?

ANSWER:   The advantage is the ability to measure current flow through a wire without breaking the circuit.
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/12/2015 1:03 PM

 

29. What does a VOM meter measure?

ANSWER:   It measures volts, ohms, and milliamperes.
POINTS:   1
REFERENCES:   Other Tools
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:21 PM

 

Match the cutting tool to the material on which it would best be used.

a. Soft-drawn copper tubing
b. Copper wire
c. PVC pipe
d. Plasterboard / fiberboard
e. Metal stock

 

REFERENCES:   General Tools
Tubing Tools
General Tools
Specialized Hand Tools
Tubing Tools
QUESTION TYPE:   Matching
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:21 PM
DATE MODIFIED:   12/12/2015 1:18 PM

 

30. Hacksaw

ANSWER:   e
POINTS:   1

 

31. Tubing cutter

ANSWER:   a
POINTS:   1

 

32. Utility knife

ANSWER:   d
POINTS:   1

 

33. Stripper and crimping tool plastic

ANSWER:   b
POINTS:   1

 

34. Tubing shear

ANSWER:   c
POINTS:   1

 

 

 

 

1. Homeowners can cut utility bills by ____% or more by following energy audit recommendations.

  a. 15
  b. 20
  c. 25
  d. 30

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Introduction
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

2. According to the United States Department of Energy (US DOE), 43% of the energy used by the average home goes toward ____.

  a. heating water
  b. refrigeration
  c. space heating and space cooling
  d. lighting

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Introduction
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

3. The home’s exterior is also known as the ____.

  a. core
  b. shell
  c. structure
  d. case

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

4. Flexible products made from mineral fibers, such as fiberglass and rock wool are known as ____.

  a. rigid fill insulation
  b. roll-in-place insulation
  c. loose-fill insulation
  d. rolls and batts

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

5. The higher the ____-value, the better your walls and roof will resist the transfer of heat.

  a. S
  b. T
  c. P
  d. R

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

6. Cavity insulation can be installed at levels up to ____ in a 2 in. x 4 in. wall.

  a. R-5
  b. R-6
  c. R-15
  d. R-21

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

7. ____ streaks in a flame are dust particles burning.

  a. Yellow
  b. Orange
  c. Blue
  d. Red

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Flame Color
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

8. ____ is a colorless and odorless gas which can sicken or kill persons residing in the home.

  a. Hydrogen
  b. Nitrogen
  c. Carbon dioxide
  d. Carbon monoxide

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Spillage and Backdrafting
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

9. A ____ furnace has a positive vent pressure and operates with a vent gas temperature at least 140°F above its dew point and is known as a mid-efficiency furnace.

  a. Category I
  b. Category II
  c. Category III
  d. Category IV

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Venting
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

10. ____ is the force that allows air to travel into the combustion chamber of a combustion appliance and force the combustion gasses out through a vent or chimney.

  a. Dampening
  b. Thrust
  c. Draft
  d. Force

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Draft
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

11. ____ draft is taken in the vent stack between the combustion device and the draft diverter.

  a. Over-the-fire
  b. Chimney
  c. Vent
  d. Combustion

 

ANSWER:   b
POINTS:   1
REFERENCES:   Draft
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

12. ____ minimizes the interaction of the furnace with other combustion appliances.

  a. Heat venting
  b. Pressurized venting
  c. Indirect venting
  d. Direct venting

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   High-Efficiency Gas Furnace Anatomy
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

13. The US DOE says that 12% of a home’s total energy bill usually goes toward heating water for household use.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Introduction
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

14. The terms residential energy audit and home energy audit are often used interchangeably.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Residential (Home) Energy Auditing
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

15. Diagnostic testing and evaluation of the home and it systems is perhaps the least important phase of a residential audit.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Residential (Home) Energy Auditing
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

16. Numerical analysis and review of the home’s energy consumption history, which will include both electrical and heating fuel bills is an important part of a residential audit.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Residential (Home) Energy Auditing
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

17. Sealing and insulating the envelope or shell of a home is often the most cost-effective way to improve energy efficiency and comfort.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

18. Ventilation has little effect on moisture control.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

19. Adding insulation to the attic is fairly difficult but very cost effective.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

20. Gas equipment preventive maintenance consists of servicing the air-side components: filter, blower, belt and drive, and the burner section.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Furnace Preventive Maintenance
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

21. Cad cells or photo cells are usually used in conjunction with a primary control and are most often found on electric furnaces.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Flame Safeguard Controls
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

22. Furnace manufacturers use standard pressure settings for their pressure switches.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   High-Efficiency Gas Furnace Anatomy
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

23. Making sure heating, cooling, refrigeration, water heating and humidification systems are all working properly and efficiently greatly affect the energy usage of the residence.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   HVACR System Testing
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

24. A preliminary evaluation of the homeowner’s needs is known as _________________________.

ANSWER:   screening
POINTS:   1
REFERENCES:   Residential (Home) Energy Auditing
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

25. A(n) _________________________ Insulation Calculator tool can provides insulation levels for your new or existing home based on your zip code and other basic information about your home.

ANSWER:   Zip Code
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

26. One of the most cost-effective ways to make your home more comfortable year-round is to add _________________________ to your attic.

ANSWER:   insulation
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

27. ______________________________ spaces include the areas of the residence that are heated or cooled.

ANSWER:   Conditioned
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

28. Low emittance is also referred to as low ____________________ factor.

ANSWER:   emissivity
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

29. Measuring the total air duct leakage is accomplished with a(n) ____________________ test.

ANSWER:   duct blower
POINTS:   1
REFERENCES:   Total Air Leakage Duct Pressurization Test
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

30. ____________________ draft is the draft taken over the fire.

ANSWER:   Over-the-fire
Over the fire
POINTS:   1
REFERENCES:   Draft
QUESTION TYPE:   Completion
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

31. What are the two nationally recognized energy certifications for home auditors and contractors.

ANSWER:   The two nationally recognized energy certifications for home auditors and contractors are:

1. Building Performance Institute (BPI)
2. Residential Energy Services Network (RESNET)

POINTS:   1
REFERENCES:   Introduction
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

32. List the three broad categories that a home energy audit can be divided into.

ANSWER:   Screening, visual inspections, and measurements
Diagnostic testing
Numerical analysis with reporting
POINTS:   1
REFERENCES:   Residential (Home) Energy Auditing
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

33. What systems and parts of a home are generally inspected at the start of a home energy audit?

ANSWER:   Building envelope
HVAC systems
Baseload inspection
Indoor air quality
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

34. How is air leakage through the house’s shell determined?

ANSWER:   Air leakage through the house’s shell will be determined by the pressure difference between the inside and outside of the house shell, and the size of the holes or cracks where the air is leaking.
POINTS:   1
REFERENCES:   Performing a Home Energy Audit
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

35. What does the estimated annual home energy cost category consist of?

ANSWER:   Heating
Cooling
Hot water
Lights/Appliances
Photovoltaics
Service charges
POINTS:   1
REFERENCES:   Numerical Analysis and Reporting
QUESTION TYPE:   Subjective Short Answer
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   3/12/2015 12:22 PM
DATE MODIFIED:   3/12/2015 12:22 PM

 

 

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Refrigeration And Air Conditioning Technology 8th Edition Tomczyk – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category:
Updating…
  • No products in the cart.