Meteorology Today An Introduction to Weather Climate and the Environment 2nd Edition by C. Donald Ahrens – Test Bank

$20.00

Pay And Download

 

Complete Test Bank With Answers

 

 

 

Sample Questions Posted Below

 

 

 

 

Indicate the answer choice that best completes the statement or answers the question.

 

1. Which of the following cloud types is found at the highest elevation above the Earth’s surface?

  a. cumulus congestus
  b. noctilucent
  c. cumulonimbus
  d. cirrocumulus

 

2. Which of the following is the name for a liquid drop of dew that freezes when the air temperature drops below freezing?

  a. frost
  b. frozen dew
  c. black frost
  d. hoarfrost

 

3. In which of the following conditions does radiation fog typically form?

  a. clear, windy days
  b. clear, calm nights
  c. clear, windy nights
  d. clear, calm days

 

4. Which of the following processes is the main reason that the cooling of the ground produces dew?

  a. radiative cooling
  b. conduction
  c. advection
  d. cooling due to the release of latent heat

 

5. Which of the following describes what infrared and visible satellite images can provide?

  a. a way to distinguish between “new” and “old” clouds
  b. a way to determine cloud thickness and altitude
  c. a way to identify clouds suitable for cloud seeding
  d. a way to distinguish between wet and dry clouds

 

6. Suppose you hold your hand at arm’s length and cloud elements appear to be about the size of your fist. Which of the following is the likely cloud type?

  a. stratocumulus
  b. cirrocumulus
  c. cumulus humilis
  d. altocumulus

 

7. Which of the following processes is the main cause of winter fog?

  a. advection of cold air
  b. uplift
  c. adiabatic cooling
  d. radiational cooling

 

8. Which of the following terms describes a situation in which clouds cover between four-tenths and five-tenths of the sky?

  a. broken
  b. obscured
  c. scattered
  d. overcast

 

9. Which of the following provides another name for “luminous night clouds”?

  a. noctilucent clouds
  b. nacreous clouds
  c. pileus clouds
  d. lenticular clouds

 

Clouds

 

10. Which of the following is the cloud feature labelled A?

  a. lenticular
  b. mammatus
  c. halo
  d. anvil

 

11. Which of the following terms refers to clouds that have a characteristic lens-shaped appearance?

  a. lenticular
  b. contrail
  c. banner clouds
  d. mammatus

 

12. Consider the scenario in which the minimum temperature drops to 1ºC on a clear night, and fog forms early in the evening the next night. Which of the following describes why it is likely that the minimum temperature will not be as low on the second night?

  a. calm winds that accompany fog
  b. enhancement of the greenhouse effect by the fog cloud
  c. trapping of smoke and dust by the water vapour
  d. increased reflection of solar radiation by fog

 

13. Which of the following cloud types is LEAST likely to produce precipitation that reaches the ground?

  a. cumulonimbus
  b. nimbostratus
  c. stratus
  d. cirrocumulus

 

14. In which of the following locations do lenticular clouds typically form?

  a. downwind of a mountain range
  b. upwind of a mountain range
  c. far away from a mountain range
  d. about 10 km above a mountain range

 

15. To be effective, fog lamps on cars should be directed in which of the following directions?

  a. slightly oblique
  b. straight ahead
  c. slightly downward
  d. slightly upward

 

16. Clouds are classified according to which of the following characteristics?

  a. appearance
  b. latitude
  c. altitude
  d. method of formation

 

17. Which of the following statements describes how clouds appear on an infrared satellite image?

  a. Low, warm clouds appear grey, and high, cold clouds appear grey.
  b. Low, warm clouds appear white, and high, cold clouds appear white.
  c. Low, warm clouds appear grey, and high, cold clouds appear white.
  d. Low, warm clouds appear white, and high, cold clouds appear grey.

 

18. Which of the following statements describes why condensation nuclei are important in the atmosphere?

  a. They filter out sunlight.
  b. They make it easier for condensation to occur in the atmosphere.
  c. They provide most of the minerals found in water.
  d. They are the sole producers of smog.

 

19. Which of the following provides another name for a “mother of pearl” cloud?

  a. pileus cloud
  b. banner cloud
  c. noctilucent cloud
  d. nacreous cloud

 

20. Which of the following terms refers a towering cloud that has yet to develop into a thunderstorm?

  a. cumulus congestus
  b. cumulonimbus
  c. altocumulus
  d. cumulus humilis

 

21. Which of the following pairs of cloud types could be very similar in appearance?

  a. cirrocumulus and cumulonimbus
  b. cirrostratus and stratus
  c. cumulus and cirrus
  d. altocumulus and cirrocumulus

 

22. Which of the following explains how fog is a problem to aviation?

  a. visibility drops
  b. visibility increases
  c. temperature increases
  d. temperature decreases

 

23. Which of the following cloud types is composed of ice crystals and can cause a halo to form around the sun or moon?

  a. altostratus
  b. cirrostratus
  c. nimbostratus
  d. stratus

 

24. Which of the following is the amount of relative humidity when wet haze forms?

  a. equal to the dew-point temperature
  b. above 100%
  c. less than 100%
  d. equal to 100%

 

25. Which of the following clouds form in descending air?

  a. mammatus
  b. cumulus fractus
  c. cumulonimbus
  d. pileus

 

26. Which of the following statements applies to satellite images taken of clouds at night?

  a. They use reflected visible light.
  b. They use reflected infrared light.
  c. They use emitted infrared light.
  d. They use microwave radiation.

 

27. Which of the following terms refers to clouds that appear as bag-like sacks hanging from beneath other clouds?

  a. pileus
  b. mammatus
  c. castellanus
  d. lenticular

 

28. Which of the following explains why advection fog is more likely to form at headlands than at beaches along an irregular coastline?

  a. the occurrence of converging surface winds and rising air
  b. the occurrence of diverging surface winds and sinking air
  c. the occurrence of converging surface winds and sinking air
  d. the occurrence of diverging surface winds and rising air

 

29. Which of the following methods provides the most accurate measurements of cloud base altitude?

  a. weather radar
  b. geosynchronous satellite
  c. visual observation
  d. ceilometer

 

30. Which of the following processes causes salty potato chips left outside in an uncovered bowl to turn soggy on a humid day?

  a. the attraction of water by hygroscopic condensation nuclei
  b. the repelling of water by hydrophobic condensation nuclei
  c. the attraction of water by hydrophobic condensation nuclei
  d. the repelling of water by hygroscopic condensation nuclei

 

31. Which of the following occurs when a layer of wet haze is formed?

  a. Hydrophobic nuclei are present.
  b. Condensation is occurring on some nuclei.
  c. The relative humidity of the air layer is less than 75 percent.
  d. Particles in the air decrease in size.

 

32. Which of the following terms refers to detached clouds of delicate and fibrous appearance, usually white and without shading, and sometimes with a silky appearance?

  a. cirrus
  b. stratus
  c. cirrocumulus
  d. altostratus

 

33. In which of the following conditions does exhaled breath condense?

  a. It is very warm and dry.
  b. The addition of water vapour from your breath causes the air’s relative humidity to decrease
  c. It is very cold.
  d. The addition of water vapour from your breath causes the air’s specific humidity to exceed 5g/kg.

 

34. Which of the following describes a reasonably successful method of dispersing cold fog?

  a. use the turboclair technique
  b. warm the air so that the fog evaporates
  c. seed the fog with dry ice
  d. mix the surface air with warmer air above

 

35. Which of the following conditions is required for frozen dew to form?

  a. Dew freezes before forming.
  b. The minimum temperature must fall to freezing or below.
  c. The dew point must be below freezing.
  d. Dew forms during daytime.

 

36. Which of the following clouds is characterized as a middle cloud?

  a. cirrocumulus
  b. cumulonimbus
  c. stratocumulus
  d. altostratus

 

37. On humid days, the salt in saltshakers can become moist and no longer pour out easily. Which of the following terms describes the condition of the salt?

  a. hygroscopic
  b. hydroponic
  c. hydrophobic
  d. hydrophilic

 

38. Which of the following describes the relative humidity when wet haze can form?

  a. as low as 50%
  b. as low as 75%
  c. as low as 10%
  d. as low as 25%

 

39. Which of the following conditions is BEST for the formation of radiation fog?

  a. clear summer night with a strong breeze
  b. clear winter night with a slight breeze
  c. cloudy summer night with a slight breeze
  d. cloudy winter night with a strong breeze

 

40. Which of the following occurs when frost forms?

  a. Frost forms through sublimation.
  b. The dew point is above 0ºC.
  c. Objects on the ground cool above the dew-point temperature.
  d. Water vapour changes into ice without first becoming a liquid.

 

41. In which of the following conditions is the use of helicopters at airports effective to mix the air and disperse radiation fog?

  a. The fog layer is deep.
  b. The liquid water content of the fog is high.
  c. The liquid water content of the fog is low.
  d. The fog layer is not deep.

 

Clouds

 

42. Which of the following is the cloud feature labelled B?

  a. lenticular
  b. anvil
  c. halo
  d. mammatus

 

43. Which of the following gives the name for the small, smooth cloud that may form just above the top of a towering cumulus cloud?

  a. banner cloud
  b. contrail
  c. mammatus cloud
  d. pileus cloud

 

44. The term “mackerel sky” describes which of the following types of cloud?

  a. stratocumulus
  b. cirrocumulus
  c. cumulonimbus
  d. nimbostratus

 

45. Which of the following is the most likely place for radiation fog to form on a cold, winter morning?

  a. in a valley
  b. over a body of water
  c. along the side of a hill
  d. at the top of a hill or mountain

 

46. Consider temperatures that are below freezing. Which of the following describes the temperature to which air must be cooled for a phase change to occur?

  a. frost point
  b. dew point
  c. wet bulb
  d. heat index

 

47. Which of the following cloud types are almost always composed of ice crystals?

  a. stratus, stratocumulus, nimbostratus
  b. altostratus, altocumulus
  c. advection fog, upslope fog, radiation fog
  d. cirrus, cirrostratus, cirrocumulus

 

48. Which of the following types of fog is most likely formed when the wind is blowing from the east at Calgary, Alberta?

  a. frontal fog
  b. advection fog
  c. radiation fog
  d. upslope fog

 

49. As Apollo 12 ascended into the atmosphere, the height of the surrounding clouds was 12,800 m. Which of the following types of clouds was indicated by a lightning stroke within the surrounding clouds?

  a. cumulonimbus
  b. cumulus congestus
  c. cirrus
  d. cirrocumulus

 

50. Which of the following statements applies to the properties of fog?

  a. Valleys are less susceptible to radiation fog than hill tops.
  b. Without the summer fog along the coast of California, redwoods would grow well there.
  c. Fog cannot be used as a source of drinking water.
  d. Fog can be composed of ice crystals.

 

51. Which of the following processes occurs when fog “burns off”?

  a. It evaporates.
  b. It thickens from the ground up.
  c. It absorbs sunlight and warms up.
  d. It settles to the ground in the form of rain.

 

52. Which of the following is the main type of fog that forms off the coast of Newfoundland?

  a. steam fog
  b. radiation fog
  c. advection fog
  d. frontal fog

 

53. Which of the following characteristics of the below-freezing layer of air coincides with the formation of dew, frozen dew, and frost?

  a. condensation nuclei
  b. nacreous nuclei
  c. hydrophobic nuclei
  d. scud

 

54. Which of the following terms refers to fog that most often forms as warm rain falls into a cold layer of surface air?

  a. radiation fog
  b. evaporation fog
  c. upslope fog
  d. advection fog

 

55. For which of the following reasons does frost typically form on the inside of a windowpane rather than on the outside?

  a. The inside of the pane is colder than the outside.
  b. There is less water vapour touching the inside of the pane.
  c. There is more water vapour touching the inside of the pane.
  d. The inside of the pane is just as warm as the outside.

 

56. Hail is usually associated with which of the following cloud types?

  a. cumulonimbus
  b. stratocumulus
  c. stratus
  d. altocumulus

 

57. Which of the following clouds form in the stratosphere?

  a. mammatus
  b. lenticular
  c. cirrostratus
  d. nacreous

 

58. Which of the following is a correct statement about cirrocumulus clouds?

  a. They are larger than altocumulus clouds.
  b. They consist of ice crystals.
  c. They are middle clouds.
  d. They are so thin that the sun can be seen through them.

 

59. Light or moderate-but-steady precipitation is most often associated with which of the following cloud types?

  a. nimbostratus
  b. cumulonimbus
  c. cirrostratus
  d. cirrocumulus

 

60. Which of the following cloud types is most often associated with an anvil-shaped top?

  a. cumulonimbus
  b. cumulus humilis
  c. altocumulus
  d. cumulus congestus

 

61. Which of the following statements describes the air temperature on a cold morning when you see your breath?

  a. It can be above or below freezing.
  b. It must be above freezing.
  c. It must be below freezing.
  d. It must be equal to the relative humidity.

 

62. A low, lumpy cloud layer that appears in rows, patches, or rounded masses is classified as which of the following cloud types?

  a. stratocumulus
  b. stratus
  c. altocumulus
  d. nimbostratus

 

63. Which of the following cloud types can be associated with all types of weather systems, including fair weather?

  a. cumulonimbus
  b. nimbostratus
  c. mammatus
  d. cirrus

 

64. Which of the following statements describes how frontal fog most commonly forms?

  a. It forms as warm raindrops fall into a layer of colder air.
  b. It forms as cold raindrops fall into a layer of warmer air.
  c. It forms as warm raindrops fall into a layer of windy air.
  d. It forms as cold raindrops fall into a layer of windy air.

 

65. Which of the following cloud types is a grey sheet-like cloud layer through which a dim, “watery” sun is visible?

  a. cirrostratus
  b. stratocumulus
  c. altostratus
  d. cumulonimbus

 

66. Which of the following statements describes the path of geostationary satellites?

  a. They orbit the Earth twice each day.
  b. They remain above a fixed spot above the equator.
  c. They are placed in lower orbits than most polar orbiting satellites.
  d. They monitor a specific region at varying time intervals.

 

67. Which of the following describes a role that satellites cannot do?

  a. They provide information about surface water temperatures.
  b. They provide information about the Earth-atmosphere energy balance.
  c. They monitor the percolation of water in soils.
  d. They monitor the amount of snow cover.

 

68. Which of the following characteristics of the below-freezing layer of air coincides with the formation of dew, frozen dew, and frost?

  a. median layer
  b. intermediate layer
  c. shallow layer
  d. deep layer

 

69. Under which of the following circumstances can the relative humidity exceed 100 percent without producing fog?

  a. There are no condensation nuclei present.
  b. The dew point is higher than the air temperature.
  c. The air is perfectly dry.
  d. There are too many electrically charged ions in the air.

 

70. Which of the following statements applies to a halo around the moon?

  a. Cirrostratus clouds are present.
  b. Rain is falling from the clouds overhead.
  c. Low clouds are overhead.
  d. The clouds are composed of water droplets.

 

71. Which of the following describes why upslope fog forms as it flows up a hill or mountain range?

  a. air warms radiatively
  b. air warms adiabatically
  c. air cools adiabatically
  d. air cools radiatively

 

72. At which of the following altitudes is the base of an altostratus or altocumulus cloud generally found at middle latitudes?

  a. between 60 and 2,000 m
  b. between 2,000 and 7,000 m
  c. between 7,000 and 13,000 m
  d. above 13,000 m

 

73. Which of the following statements explains why infrared satellite images are computer enhanced?

  a. The process shows where clouds with tops near the freezing level are located.
  b. The process decreases the contrast between specific features in the picture.
  c. The process shows where thick clouds with high tops are located.
  d. The process shows the direction of prevailing winds.

 

74. In middle latitudes, which of the following cloud types has the lowest base?

  a. altocumulus
  b. stratocumulus
  c. cirrostratus
  d. cirrus

 

75. Consider a midnight scenario in which a shallow layer of air near the ground has an air temperature of 7ºC and a dew point temperature of 2ºC. Which of the following statements describes the conditions at 6:00 a.m. if the air continues to cool at a rate of 0.8ºC per hour until the dew point is reached, and at a rate of 0.4ºC per hour thereafter?

  a. The temperature will be 0ºC and only frost will be present.
  b. The temperature will be 1ºC and no condensation will be present.
  c. The temperature will be 0ºC with frost and frozen dew present.
  d. The temperature will be 1ºC and only dew will be present.

 

76. Which of the following substances can be condensation nuclei?

  a. smoke from forest fires
  b. pollen particles
  c. phosphoric acid particles
  d. salt from mines

 

77. Suppose it is about 11:00 p.m. on a winter night, and the air cools to the dew point temperature, and a thick radiation fog develops. Which of the following describes what will probably happen to the dew-point temperature in five hours if the air continues to cool during the night?

  a. It will increase as the air becomes drier.
  b. It will decrease as the air becomes moister.
  c. It will increase as the air becomes moister.
  d. It will decrease as the air becomes drier.

 

78. When viewed from the surface, which of the following cloud types are associated with the smallest individual cloud elements (that is, puffs)?

  a. cirrocumulus
  b. stratocumulus
  c. altocumulus
  d. cumulus

 

79. When radiation fog “burns off,” in which direction does the fog tend to dissipate?

  a. starting at the middle, and working laterally
  b. from the bottom up
  c. starting at the middle, and working both upward and downward
  d. from the top down

 

80. Suppose a pilot balloon rises at a rate of 100 metres per minute and disappears into a deck of stratus clouds 1500 metres thick in 5 minutes. Which of the following gives the ceiling of the cloud layer?

  a. 1500 m
  b. 100 m
  c. 500 m
  d. 300 m

 

81. Which of the following statements describes how individual cloud elements usually appear when clouds are viewed near the horizon?

  a. They appear closer together than is actually the case.
  b. They appear darker in colour than is actually the case.
  c. They appear lighter in colour than is actually the case.
  d. They appear farther apart than is actually the case.

 

82. Which form of fog results from two unsaturated air masses combining horizontally?

  a. upslope fog
  b. evaporation fog
  c. radiation fog
  d. mixing fog

 

83. In which of the following conditions is dew most likely to form?

  a. cloudy, calm nights
  b. cloudy, windy nights
  c. clear, calm nights
  d. clear, windy nights

 

84. Suppose two ocean currents with different temperatures flow next to one another. Which of the following can be expected if the wind blows perpendicular to the currents?

  a. advection fog
  b. radiation fog
  c. steam fog
  d. lenticular clouds

 

85. Which of the following cloud types might be indicated if a cloud appears white on a visible satellite image and grey on an infrared image?

  a. stratus
  b. cumulonimbus
  c. cirrostratus
  d. altostratus

 

86. Suppose the sky is completely covered with a thin, white, layered type of cloud; yet on the ground objects cast a distinct shadow. Which of the following cloud types must be present?

  a. nimbostratus
  b. stratocumulus
  c. stratus
  d. cirrostratus

 

87. Which of the following terms refers to the cloud-like streamer that often forms behind an aircraft flying at high altitude?

  a. mammatus
  b. banner
  c. contrail
  d. pileus

 

88. Which of the following cloud types is a middle cloud that sometimes forms in parallel waves or bands?

  a. cumulonimbus
  b. cirrocumulus
  c. stratocumulus
  d. altocumulus

 

89. Which of the following cloud types has the greatest vertical growth?

  a. cirrocumulus
  b. cumulus humilis
  c. cumulus congestus
  d. cumulonimbus

 

90. Which of the following statements describes the path of polar orbiting satellites?

  a. They orient to an area west of the previous orbit on each orbit.
  b. They follow a line of constant latitude around the earth.
  c. They remain above a fixed point over the north or south pole.
  d. They pass directly over the same place on each successive orbit.

 

91. Which of the following types of fog are known as “arctic sea smoke” and “steam devils”?

  a. advection fog
  b. radiational fog
  c. upslope fog
  d. evaporation fog

 

92. Which of the following describes how a contrail forms?

  a. air warming as it passes over the aircraft’s wings
  b. water vapour in the engine exhaust mixing with air
  c. heated air expulsed from the cabin
  d. heating of the air by the engine exhaust

 

93. Which of the following is the main type of fog that forms along the Pacific coastline of North America?

  a. frontal fog
  b. radiation fog
  c. advection fog
  d. upslope fog

 

94. Which of the following is another name for high fog?

  a. cumulus
  b. stratus
  c. cirrus
  d. frost

 

95. Which of the following combinations represents two cloud types that can produce precipitation?

  a. cumulonimbus and stratocumulus
  b. nimbostratus and altostratus
  c. cumulonimbus and nimbostratus
  d. nimbostratus and cirrus

 

96. At which of the following cities can cirrus clouds be observed at an altitude of 3000 metres above the surface?

  a. Calgary, Alberta
  b. Vancouver, British Columbia
  c. Toronto, Ontario
  d. Whitehorse, Yukon

 

97. Which of the following is a characteristic of cirrus clouds?

  a. presence of ice crystals
  b. low elevation
  c. temperature above 0° C
  d. only found in tropical regions

 

98. Which of the following is the cloud feature labelled C?

  a. halo
  b. lenticular
  c. mammatus
  d. anvil

 

99. Advection fog is often observed along the Pacific coast during summer as westerly winds carry moist air toward the shore. Which of the following describes why this fog forms?

  a. The surface water near the coast is slightly colder than the surface water farther offshore.
  b. The surface water near the coast is slightly warmer than the surface water farther offshore.
  c. The surface water near the coast is much warmer than the surface water farther offshore.
  d. The surface water near the coast is much colder than the surface water farther offshore.

 

100. In hilly areas, in which of the following places does cold air typically collect?

  a. on vegetated hillsides
  b. in valleys
  c. on bare hillsides
  d. on hilltops

 

101. Which of the clouds sketched in the figure above can be referred to as a towering cumulus (cumulus congestus)?

 

  a. cloud A
  b. cloud B
  c. cloud C
  d. cloud D

 

102. Which of the following types of fog most likely form above a relatively warm lake on a cold, calm, autumn morning?

  a. steam fog
  b. radiation fog
  c. frontal fog
  d. advection fog

 

103. Which of the following expressions describes the dissipation of a fog layer?

  a. “burn off”
  b. “radiation off”
  c. “layer off”
  d. “fog off”

 

104. On a cold winter morning, the air near the surface is full of smoke particles. If fog formed in this air, how would it likely compare to fog that forms in cleaner air?

  a. It would be thinner.
  b. It would be thicker.
  c. It would be a different colour.
  d. It would be practically the same.

 

105. In middle latitudes, which of the following cloud types has the highest base?

  a. cumulonimbus
  b. cirrostratus
  c. cumulus
  d. altostratus

 

106. Which of the following cloud types is vertically developed?

  a. cirrostratus
  b. cumulus
  c. stratocumulus
  d. altostratus

 

 

 

107. How can you visually distinguish between cumulus, altocumulus, and cirrocumulus clouds?

 

108. What kinds of information about clouds could you hope to determine using infrared and visible satellite photographs?

 

109. List and discuss some of the effects that you think weather satellites may have had on the field of weather forecasting.

 

110. Which cloud type is associated with each of the following phenomena?

  lightning hail tornadoes
  brief heavy rain steady rain milky sun
  halo mackerel sky  

 

111. Describe, with the aid of a diagram, the orbital paths followed by geostationary and polar-orbiting satellites.

 

112. Fog is often described as a cloud that forms at ground level. In what ways are the formation of fog and clouds similar and different?

 

113. List the major height categories of clouds. What differences might you expect to find in the clouds that form at these different levels?

 

114. It is a cold winter night and fog forms. If it continues to cool during the night, would you expect to find that the dew point has changed overnight? If so, would you expect to find that the dew point has increased or decreased?

 

115. List one or more key identifying features for each of the ten basic cloud types. Which cloud types might have fairly similar appearances and thus be difficult to identify?

 

116. Suppose the sky is covered with stratus clouds. How might you determine whether middle or high clouds are also present?

 

117. Describe the weather conditions necessary for a cumulonimbus cloud to form. Why does this cloud have an anvil-like shape?

 

118. Discuss the factors that determine whether a cloud can have a cooling effect or a warming effect on the atmosphere.

 

119. List the main types of fog, and then briefly explain how each one forms. Where might you expect each of these different types of fog to form?

 

Answer Key

1. b

 

2. b

 

3. b

 

4. a

 

5. b

 

6. a

 

7. d

 

8. c

 

9. a

 

10. d

 

11. a

 

12. b

 

13. d

 

14. a

 

15. c

 

16. a

 

17. c

 

18. b

 

19. d

 

20. a

 

21. d

 

22. a

 

23. b

 

24. c

 

25. a

 

26. c

 

27. b

 

28. a

 

29. d

 

30. a

 

31. b

 

32. a

 

33. c

 

34. c

 

35. b

 

36. d

 

37. a

 

38. b

 

39. b

 

40. d

 

41. b

 

42. d

 

43. d

 

44. b

 

45. a

 

46. a

 

47. d

 

48. d

 

49. a

 

50. d

 

51. a

 

52. c

 

53. a

 

54. b

 

55. c

 

56. a

 

57. d

 

58. b

 

59. a

 

60. a

 

61. a

 

62. a

 

63. d

 

64. a

 

65. c

 

66. d

 

67. c

 

68. c

 

69. a

 

70. a

 

71. c

 

72. b

 

73. c

 

74. b

 

75. d

 

76. a

 

77. d

 

78. a

 

79. b

 

80. c

 

81. a

 

82. d

 

83. c

 

84. a

 

85. a

 

86. d

 

87. c

 

88. d

 

89. d

 

90. a

 

91. d

 

92. d

 

93. c

 

94. b

 

95. c

 

96. d

 

97. a

 

98. b

 

99. d

 

100. b

 

101. b

 

102. a

 

103. a

 

104. b

 

105. b

 

106. b

 

107. Answers may vary.

 

108. Answers may vary.

 

109. Answers may vary.

 

110. Answers may vary.

 

111. Answers may vary.

 

112. Answers may vary.

 

113. Answers may vary.

 

114. Answers may vary.

 

115. Answers may vary.

 

116. Answers may vary.

 

117. Answers may vary.

 

118. Answers may vary.

 

119. Answers may vary.

 

 

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Meteorology Today An Introduction to Weather Climate and the Environment 2nd Edition by C. Donald Ahrens – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category:
Updating…
  • No products in the cart.