Introduction to Health Care 4th Edition By Mitchell – Test Bank

$20.00

Pay And Download
Complete Test Bank With Answers
 
 
Sample Questions Posted Below

 

 

 

 

 

1. One-fourth, 25 percent, and 0.25 all represent the same amount.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   One-fourth, 25 percent, and 0.25 are all the same amount represented with a fraction, percentage, and decimal, respectively.

 

2. Estimating increases the efficiency of the health care worker because it takes the place of performing long calculations on the job.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   Estimating involves determining the approximate answer to judge if the calculated results are reasonable.

 

3. 12:01 a.m. is written as 0001 in military time.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   12:01 a.m. is written as 0001 in military time.

 

4. 1100 in military time is the same as 11:00 p.m.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   1100 in military time is 11:00 a.m.

 

5. XXVIII in roman numerals is 18 in Arabic numerals.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   XXVIII is 28 (XX = 20 + V = 5 + III = 3)

 

6. The body in full upright position with the right arm lifted straight out to the side would create a 90-degree angle.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   The body in full upright position with the right arm lifted straight out to the side would create a 90-degree angle.

 

7. An ounce can be a measurement of weight or volume.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   An ounce can be a measurement of weight or volume in the household and apothecary systems.

 

8. There are 2 teaspoons in 1 ounce in the household system of measurements.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   There are 2 tablespoons (not teaspoons) in 1 ounce.

 

9. One meter is equivalent to 100 centimeters.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   One meter is equivalent to 100 centimeters.

 

10. There are 100 mL in 1 L.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   There are 1000 mL in 1 L.

 

11. One liter is approximately equivalent to 1 quart.​

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   One liter is approximately equivalent to 1 quart.

 

12. 8.5 ´ 32.73 =​

  a. ​27.8205
  b. ​278.205
  c. ​2782.05
  d. ​27,820.5

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Decimal point is placed incorrectly.
  b. Correct.
  c. Incorrect. Decimal point is placed incorrectly.
  d. Incorrect. Decimal point is placed incorrectly.
POINTS:   1

 

13. If you are given three-eight of a pie, into how many parts has the pie been divided?​

  a. ​3
  b. ​5
  c. ​8
  d. ​11

 

ANSWER:   c
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. The numerator, or top number, is the actual number of parts of a whole.
  b. Incorrect. Five is not the denominator.
  c. Correct.
  d. Incorrect. Eleven is not the denominator.
POINTS:   1

 

14. A fraction should be reduced to its lowest terms when:​

  a. ​you want to convert it to a decimal.
  b. ​the numerator and denominator can each be divided by the same number.
  c. ​the numerator is larger than the denominator.
  d. ​you are going to divide it by another fraction.

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Reducing a fraction to its lowest terms does not refer to converting it to a decimal.
  b. Correct.
  c. Incorrect. This is called an improper fraction.
  d. Incorrect. This is called dividing fractions.
POINTS:   1

 

15. Which of the following is an improper fraction?​

  a. ​8/3
  b. ​1 3/4
  c. ​5/10
  d. ​12/16

 

ANSWER:   a
FEEDBACK:  
  a. Correct. An improper fraction has a numerator larger than the denominator.
  b. Incorrect. 1 ¾ is not an improper fraction.
  c. Incorrect. 5/10 is not an improper fraction.
  d. Incorrect. 12/16 is not an improper fraction.
POINTS:   1

 

16. 5/8 + 5/16 =​

  a. ​8/12
  b. ​10/16
  c. ​10/24
  d. ​15/16

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect.Try again.
  b. Incorrect.Try again.
  c. Incorrect.Try again.
  d. Correct.
POINTS:   1

 

17. 3/8 =​

  a. ​0.375 percent
  b. ​3.75 percent
  c. ​37.5 percent
  d. ​375 percent

 

ANSWER:   c
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Try again.
  b. Incorrect. Try again.
  c. Correct.
  d. Incorrect. Try again.
POINTS:   1

 

18. 9853 rounded to the nearest 1000 =​

  a. ​10,000
  b. ​9900
  c. ​9853
  d. ​9850

 

ANSWER:   a
FEEDBACK:  
  a. Correct.
  b. Incorrect. Rounded to the nearest 100.
  c. Incorrect. Rounded to the nearest whole number.
  d. Incorrect. Rounded to the nearest 10.
POINTS:   1

 

19. Five drops of medication to 1 cup of water is the same as:​

  a. ​2 drops to one-half cup.
  b. ​10 drops to 1 ½ cups.
  c. ​15 drops to 2 cups.
  d. ​20 drops to 4 cups.

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. This solution is too weak.
  b. Incorrect. This solution is too strong.
  c. Incorrect. This solution is too strong.
  d. Correct.
POINTS:   1

 

20. If a physician orders that a patient be given 45 grams of a medication and it is only available in 15 gram tablets, how many tablets should the patient be given?​

  a. ​2.5
  b. ​3
  c. ​3.5
  d. ​4

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. This is only 37.5 grams.
  b. Correct.
  c. Incorrect. This is 52.5 grams.
  d. Incorrect. This is 60 grams.
POINTS:   1

 

21. 10:00 a.m. is expressed in military time as:​

  a. ​2200.
  b. ​0100.
  c. ​1000.
  d. ​0200.

 

ANSWER:   c
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. This is 10:00 p.m.
  b. Incorrect. This is 1:00 a.m.
  c. Correct.
  d. Incorrect. This is 2:00 a.m.
POINTS:   1

 

22. The Roman numeral XLVII =​

  a. ​43.
  b. ​47.
  c. ​52.
  d. ​63.

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Forty-three is XLIII.
  b. Correct.
  c. Incorrect. Fifty-two is LII.
  d. Incorrect. Sixty-three is LXIII.
POINTS:   1

 

23. A gram is the basic metric unit for measuring which of the following?​

  a. ​Distance
  b. ​Time
  c. ​Volume
  d. ​Weight

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Meter is the basic metric unit for distance.
  b. Incorrect. Time does not refer to metric units for measurement.
  c. Incorrect. Liter is the basic metric unit for volume.
  d. Correct. The gram is the basic metric unit for measuring weight.
POINTS:   1

 

24. 1 mL is equivalent to how many liters?​

  a. ​1/100
  b. ​1/1000
  c. 100​
  d. ​1000

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 1/100 of a liter is a centiliter.
  b. Correct. There are 1000 mL in 1 L.
  c. Incorrect. 100 L are equivalent to 100,000 mL.
  d. Incorrect. 1000 L are equivalent to 1 million milliliters.
POINTS:   1

 

25. 1 meter is equivalent to how many centimeters?​

  a. ​1
  b. ​10
  c. ​100
  d. ​1000

 

ANSWER:   c
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 1 centimeters equals 0.01 meters
  b. Incorrect. 10 centimeter equals 0.1 meters
  c. Correct. 1 meter is 100 centimeters.
  d. Incorrect. 1000 centimeters is equivalent to 10 meters.
POINTS:   1

 

26. One meter is equivalent to approximately:​

  a. ​1 inch.
  b. ​1 foot.
  c. ​2 feet.
  d. ​1 yard.

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 1 inch = 2.5 centimeters.
  b. Incorrect. 1 foot is approximately one-third of a meter.
  c. Incorrect. 2 feet are approximately two-third of a meter.
  d. Correct. One meter is 39.4 inches, which is approximately 1 yard or 36 inches.
POINTS:   1

 

27. Two pounds is equivalent to approximately how many kilograms?​

  a. ​1
  b. ​2.2
  c. ​4.4
  d. ​5

 

ANSWER:   a
FEEDBACK:  
  a. Correct. There are 2.2 pounds in 1 kilogram.
  b. Incorrect. 2.2 kilograms = 4.8 pounds.
  c. Incorrect. 4.4 kilograms = 9.7 pounds.
  d. Incorrect. 5 kilograms = 11 pounds.
POINTS:   1

 

28. If 1 inch = 2.5 centimeters, how many centimeters are there in 40 inches?​

  a. ​10
  b. ​20
  c. ​25
  d. ​100

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 10 centimeters = 4 inches.
  b. Incorrect. 20 centimeters = 8 inches.
  c. Incorrect. 25 centimeters = 10 inches.
  d. Correct. 40 inches multiplied by 2.5 is 100.
POINTS:   1

 

29. If 5 mL = 1 teaspoon, how many teaspoons are in 85 mL?​

  a. ​15
  b. ​17
  c. ​25
  d. ​42.5

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 15 teaspoon = 75 mL.
  b. Correct, 85 mL divided by 5 mL is 17.
  c. Incorrect. 25 teaspoon = 125 mL.
  d. Incorrect. 42.5 teaspoon = 212.5 mL.
POINTS:   1

 

30. If 2 fluid ounces = 60 mL, how many milliliters are in 7 ounces of cough syrup?​

  a. ​120
  b. ​150
  c. ​210
  d. ​420

 

ANSWER:   c
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 120 mL = 4 ounces.
  b. Incorrect. 150 mL = 5 ounces.
  c. Correct, 60 mL multiplied by 7 ounces and then divided by 2 ounces is 210.
  d. Incorrect. 420 mL = 14 ounces.
POINTS:   1

 

31. If 98.6°F is the normal adult oral temperature, what would it be if it were measured using a thermometer that measures in centigrade?​

  a. ​32°C
  b. ​37°C
  c. ​100°C
  d. ​212°C

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. 32°C = 89.6°F.
  b. Correct, 98.6°F is equivalent to 37°C.
  c. Incorrect. 100°C = 212°F.
  d. Incorrect. 212°C = 413.6°F.
POINTS:   1

 

Match each word with the following definition.

a. ​Ratio
b. ​Proportion
c. ​Degree
d. ​Minim
e. ​Reciprocal
f. ​Reference plane

 

32. ​Shows how one number compares to another

ANSWER:   a
POINTS:   1

 

33. ​Apothecary unit that equals 1 drop

ANSWER:   d
POINTS:   1

 

34. ​The upside-down version of a fraction

ANSWER:   e
POINTS:   1

 

35. ​Statement of equality between two ratios

ANSWER:   b
POINTS:   1

 

36. ​The real or imaginary surface from which an angle is measured

ANSWER:   f
POINTS:   1

 

37. ​Unit for measuring angles

ANSWER:   c
POINTS:   1

 

38. Give at least five examples of how math is used in health care.​

ANSWER:   Medication dosages, height and weight readings, measuring intake and output, billing and bookkeeping, lab tests, cleaning solutions, and many others.​
POINTS:   5

 

39. Explain why health care professionals must be 100 percent accurate when performing math calculations on the job.​

ANSWER:   Prevent negative consequences to patient health, prevent billing and bookkeeping errors, prevent waste of supplies.

(Students may have other answers.)

POINTS:   5

 

40. Briefly describe military time and explain why it is often used in health care settings.​

ANSWER:   Military time is based on a 24-hour clock, numbers are not repeated, and a.m. and p.m. designations are not used. It’s easier to distinguish between a.m. and p.m. times; it helps prevent errors in the administration of medications and other patient care duties; it prevents miscommunication regarding scheduling.​
POINTS:   5

 

41. Discuss the condition known as “math anxiety.” Include common false beliefs about math and at least five suggestions for overcoming math anxiety.​

ANSWER:   See Tables 5-1, 5-2, and the list of suggestions given in the text.
POINTS:   10

 

 

 

 

 

True / False

 

1. Medical records are legal documents that can be used as legal evidence in court.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   Medical records are legal documents.

 

2. ​A good way for health care professionals to increase their efficiency is to gather all the records for patients to be seen that day and prepare the written documentation in advance for procedures to be done during the day

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   Advance charting can result in procedures not being done if circumstances change.

 

3. Medical charting should be done in pencil because mistakes can be more easily and neatly corrected.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   Charting must always be done in ink and any corrections must be legible.

 

4. Incomplete documentation can result in denial of payment to health providers by insurance companies.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   If it is not correctly documented, the insurance company assumes it was not done.

 

5. ​Medical documentation refers to notes and documents that health care workers add to the medical record.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   Medical documentation refers to notes and documents that health care workers add to the medical record.

 

6. ​A medical record refers to the collection of all documents that are filed together and form a complete chronological health history of a particular patient.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   A medical record refers to the collection of all documents that are filed together and form a complete chronological health history of a particular patient.

 

7. Source-oriented charting format is a better approach than continuous chronological record format.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   Both formats are used. The decision on the format to use is made based on the preference of the facility, not on the fact that one is better than the other one.

 

8. Flow sheets are forms for specialty needs.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
NOTES:   Flow sheets are forms for specialty needs such as monitoring blood sugar levels or measurements of a wound as it heals.

 

9. The physician’s orders are the primary tool used to record, communicate, and coordinate the care given to the patient.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   The progress notes make up the written record of every aspect of a patient’s relationship with the health care providers. These are the primary tool used to record, communicate, and coordinate the care given to the patient.

 

10. An example of a chief complaint would be when the health care provider notes an increase in blood pressure that requires treatment.

  a. True
  b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
NOTES:   The chief complaint is the primary reason the patient is seeking medical care. It is not the observation of the health care professional. A chief complaint is subjective, not objective.

 

Multiple Choice

 

11. Which is the correct way to document a patient’s statement about symptoms experienced?​

  a. ​Write direct quotes and enclose the entry in quotation marks.
  b. ​Write the statement in your own words.
  c. ​Note the statement in a shortened form, using standard abbreviations.
  d. ​List the symptoms, using correct medical terminology.

 

ANSWER:   a
FEEDBACK:  
  a. Correct. The correct way to document a patient’s statement is use their exact words and place the entry in quotation marks.
  b. Incorrect. Try again.
  c. Incorrect. Try again.
  d. Incorrect. Try again.
POINTS:   1

 

12. ​How should the health care professional select appropriate abbreviations to use in written documentation?

  a. ​Create personal abbreviations that are clear.
  b. ​Refer to a standard medical dictionary.
  c. ​Use those learned in medical terminology courses.
  d. ​Follow facility policies.

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Try again.
  b. Incorrect. Try again.
  c. Incorrect. Try again.
  d. Correct. Only abbreviations approved by the facility should be used in charting.
POINTS:   1

 

13. What is the best way to record in a patient’s report that he only slept from about 1:00 a.m. to 4:30 a.m.?​

  a. ​Patient reports difficulty sleeping.
  b. ​Patient is sleeping poorly.
  c. ​Patient states, “I only slept 3 1/2 hours last night.”
  d. ​Patient needs help sleeping.

 

ANSWER:   c
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. This is not specific.
  b. Incorrect. This is not specific.
  c. Correct. The best way is to use a direct quote and place the entry in quotation marks.
  d. Incorrect. This is a conclusion, not a specific reference to what the patient said.
POINTS:   1

 

14. ​A coworker calls from home and asks you to sign his name on a patient chart that he forgot to sign after administering a medication. What should you do?

  a. ​Sign his name.
  b. ​Sign your name.
  c. ​Sign both your names.
  d. ​Refuse to sign either name.

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. It is illegal to sign someone else’s signature.
  b. Incorrect. It is illegal to sign your name on a medication you did not give.
  c. Incorrect. It is illegal to sign someone else’s signature even if you cosign it with your own.
  d. Correct. You never sign charting for someone else.
POINTS:   1

 

15. Which method of organization describes the source-oriented approach to medical recordkeeping?​

  a. ​Chronological order
  b. ​By health care specialty
  c. ​By the type of health problem
  d. ​By the body system affected

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. All forms of charting follow a chronological format.
  b. Correct. Source-oriented charting is organized by specialty.
  c. Incorrect. Subjective, objective, assessment, and plan (SOAP) notes are organized by health problems.
  d. Incorrect. This is not a specific charting organization format.
POINTS:   1

 

16. Which of the following personnel may write progress notes that are included in the patient’s official medical record?​

  a. ​Only physicians
  b. ​Only nurses
  c. ​Only physicians and nurses
  d. ​Any health care professional who provides a direct service to the patient

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Charting is not done only by physicians.
  b. Incorrect. Charting is not done only by nurses.
  c. Incorrect. Charting is not done only by physicians and nurses.
  d. Correct. All health care professionals can write the progress notes.
POINTS:   1

 

17. Which of the following is the best definition of charting?​

  a. ​Forms a complete chronological health history of a particular patient
  b. ​Collection of all documents that are filed together
  c. ​Provides legal protection
  d. ​Records observations and information about patients

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. This is part of the definition for a medical record.
  b. Incorrect. This is part of the definition for a medical record.
  c. Incorrect. This is one of the purposes of medical documentation.
  d. Correct. Recording observations and information about patients is known as charting.
POINTS:   1

 

18. What is one of the purposes of medical documentation?​

  a. ​Prevents lawsuits
  b. ​Prevents cost overruns
  c. ​Communicates directly with the patient
  d. ​Helps ensure compliance with regulatory agencies

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Nothing can prevent lawsuits if a patient decides to sue.
  b. Incorrect. It cannot prevent cost overruns.
  c. Incorrect. It is not a tool for communicating directly with the patient.
  d. Correct. Medical documentation helps ensure compliance with regulatory agencies.
POINTS:   1

 

19. Which of the following items would be included in the personal history?​

  a. ​Allergies
  b. ​Smoking history
  c. ​Family tendency for problems
  d. ​Use of illegal drugs

 

ANSWER:   a
FEEDBACK:  
  a. Correct. Allergies are part of the personal history.
  b. Incorrect. The smoking history is part of the social history.
  c. Incorrect. Family tendency for problems is part of the familial history.
  d. Incorrect. Use of illegal drugs is part of the social history.
POINTS:   1

 

20. Which of the following items would be part of the familial history?​

  a. ​Assessment of body systems
  b. ​Medical problems of relatives
  c. ​Frequency of alcohol use
  d. ​Past surgeries of patient

 

ANSWER:   b
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. Assessment of body systems is part of the personal history.
  b. Correct. Familial history includes the medical problems of relatives that may show a family tendency for problems.
  c. Incorrect. Frequency of alcohol use is part of the social history.
  d. Incorrect. Past surgeries are part of the personal history.
POINTS:   1

 

21. ​Which of the following statements are true about personal health records (PHR)?

  a. ​Includes an assessment of body systems
  b. ​Computerized information used by health care systems
  c. ​Required by law
  d. ​Documents created and maintained by the individual

 

ANSWER:   d
FEEDBACK:  
  a. Incorrect. The assessment of body systems is done by a provider and not part of the PHR.
  b. Incorrect. Electronic medical records (EMR) are computerized information and coordination systems used by health care systems. PHR can be written by hand.
  c. Incorrect. PHR are not required by law.
  d. Correct. PHR are documents created and maintained by the individual.
POINTS:   1

 

Matching

 

Match each term with the correct definition below.

a. ​Medical documentation
b. ​Medical record
c. ​Charting
d. ​Chief complaint
e. ​Assessment

 

22. ​

Collection of documents that forms the complete health history of a patient

ANSWER:   b
POINTS:   1

 

23. ​Reason the patient seeks medical care

ANSWER:   d
POINTS:   1

 

24. All notes added to a patient’s medical record​

ANSWER:   a
POINTS:   1

 

25. ​Recording observations and information about patients

ANSWER:   c
POINTS:   1

 

26. ​Opinions of a health care professional about the nature of the patient’s problem

ANSWER:   e
POINTS:   1

 

Match each section of the medical record with the correct sample contents below.

a. ​Medical history
b. ​Physician’s orders
c. ​Graphics
d. ​Progress notes
e. ​Diagnostic tests

 

27. ​Chronological record of care administered

ANSWER:   d
POINTS:   1

 

28. ​Complete personal, familial, and social information

ANSWER:   a
POINTS:   1

 

29. ​Results of X-rays, electrocardiograms (ECG or EKG), and blood tests

ANSWER:   e
POINTS:   1

 

30. ​Visual format for recording measurements such as blood pressure

ANSWER:   c
POINTS:   1

 

31. ​Medications and treatments that have been prescribed

ANSWER:   b
POINTS:   1

 

Completion

 

32. Every entry on a medical record must include the ____________________ and ____________________ and the ____________________ of the health care professional who made the entry.

ANSWER:   time, date, signature
POINTS:   1

 

33. Medical documentation that is not ____________________ is useless and may cause legal problems.

ANSWER:   legible

easy to read

clear

POINTS:   1

 

34. When using the method known as “charting by exception,” only _________________________ are noted.

ANSWER:   abnormal findings

abnormal results

POINTS:   1

 

Subjective Short Answer

 

35. List at least eight characteristics of good medical documentation.

ANSWER:   Complete; concise and factual; properly identified; legible; uses correct spelling, punctuation, and grammar; accurate; without unnecessary duplications; uses only approved abbreviations; all entries have time and date; all entries are properly signed; no empty lines between entries; always completed after the procedure is done or medication administered; written in blue or black ink; corrections made properly per facility policy
POINTS:   5

 

36. List the four steps required when correcting an error made on a medical record.

ANSWER:   1. Draw a single line through the error.

2. Write in the correct information near the original entry.

3. Note the error as required by facility.

4. Date and initial the correction.​

POINTS:   5

 

37. List the four components of problem-oriented charting as outlined by the acronym SOAP.

ANSWER:   Subjective data (reported by patient, symptoms), objective data (observed or measured by health care personnel, signs), assessment (health care professional’s opinion of patient’s problem), and plan (procedures, treatments, and instructions)
POINTS:   5

 

Essay

 

38. Discuss the meaning of the phrase “If it isn’t documented, it isn’t done.” Include in your answer a discussion of the possible consequences of incomplete or missing documentation.

ANSWER:   Written documentation is the only proof of health care actions; it provides means of communication among health care professionals and ensures consistency of care. Negative consequences include lack of proof in case of lawsuit, noncompliance with regulatory agencies, denial of insurance claims, duplication of resources, and a lack of preventive measures.
POINTS:   10

 

 

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Introduction to Health Care 4th Edition By Mitchell – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category:
Updating…
  • No products in the cart.