Chapter 34 Male Reproductive System

$2.50

Pay And Download the Complete Chapter Questions And Answers

Chapter 34  Male Reproductive System

 

 

Complete chapter Questions And Answers
 

Sample Questions

 

 

TRUE/F ALSE

1. In both sexes, the essential organs of reproduction are the testes.

ANS: T DIF: Memorization TOP: Male Reproductive Organs

2. Seminal vesicles convey sperm to the outside of the body.

ANS: F DIF: Memorization TOP: Male Reproductive Organs

REF: Page 1045

REF: Page 1053

3. The bulbourethral glands are a supporting structure of the male reproductive system.

ANS: F DIF: Memorization REF: Page 1054 TOP: Male Reproductive Organs

4. The perineum in the male extends from the symphysis pubis anteriorly and to the coccyx posteriorly.

ANS: T DIF: Memorization REF: TOP: Perineum

5. The penis is classified as an accessory organ of reproduction in the male.

ANS: T DIF: Memorization REF: TOP: Male Reproductive Organs

6. The prostate and the testes are essential organs of reproduction in males.

ANS: F DIF: Memorization REF: TOP: Male Reproductive Organs

Page 1046

Page 1046

Page 1045

7. The major function of the reproductive system is propagation of the species.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 1045 TOP: Introduction

Mosby items and derived items © 2013, 2010, 2007, 2003 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.

Test Bank 34-2

8. The sustentacular cells produce and secrete testosterone.

ANS: F DIF: Memorization REF: Page 1047 TOP: Male Reproductive Organs

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Chapter 34 Male Reproductive System”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: Tag:
Updating…
  • No products in the cart.