Chapter 29 Fluid and Electrolyte Balance

$2.50

Pay And Download the Complete Chapter Questions And Answers

Chapter 29  Fluid and Electrolyte Balance

 

 

Complete chapter Questions And Answers
 

Sample Questions

 

 

TRUE/FALSE

1. Salt and glucose are examples of electrolytes found in the body.

ANS: F DIF: TOP: Interrelationship of

2. Electrolytes are substances

ANS: T DIF: TOP: Interrelationship of

3. In infants, total body water

ANS: F DIF: TOP: Total Body Water

4. Plasma, synovial fluid, and

Memorization REF: Fluid and Electrolyte Balance

that dissociate in solution.

Memorization REF: Fluid and Electrolyte Balance

Page 980

Page 980

ANS: T DIF:
TOP: Body Fluid Compartments

constitutes approximately 40% of body weight. Memorization REF: Page 980

cerebrospinal fluid are all examples of extracellular fluid.

Memorization REF: Page 981

5. The volume of interstitial fluid is greater than the volume of plasma.

ANS: T DIF: Memorization REF: Page 981 TOP: Body Fluid Compartments

6. Intracellular fluids constitute about 50% of body weight.

ANS: F DIF: Memorization
REF: Page 980 (Table 29-1)TOP: Body Fluid Compartments

7. In recent years, Ringer solution has frequently been used instead of normal saline.

Mosby items and derived items © 2010, 2007, 2003 by Mosby, Inc., an affiliate of Elsevier Inc.

Test Bank 29-2

ANS: T DIF: Memorization
REF: Page 983 (Box 29-1) TOP: Fluid and Electrolyte Therapy

8. The toxicity of a solution is not important when it is administered subcutaneously.

ANS: F DIF: Memorization
REF: Page 983 (Box 29-1) TOP: Fluid and Electrolyte Therapy

There are no reviews yet.

Add a review

Be the first to review “Chapter 29 Fluid and Electrolyte Balance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category: Tag:
Updating…
  • No products in the cart.